Atunci când am înființat EDITA,​

primul lucru pe care l-am stabilit a fost acela că trebuie să îi ascultăm pe cei cu care vom lucra. Fiecare dintre clienții noștri vine cu lucruri noi și diferite, pe care trebuie să le înțelegem și să le transformăm în povești adevărate și interesante pentru publicul lor. Numai în acest mod ne putem face treaba bine.

Avem proceduri de lucru de dinainte stabilite,
dar ele există doar pentru a ne eficientiza munca noastră, nu pentru a produce proiecte copy-paste. Fiecare client are propria identitate, abordare și nevoi diferite, și tocmai de aceea nevoie de soluții customizate.

Cu toate că ne-am dezvoltat anumite afinități
pentru câteva domenii, cum ar fi Food & Drink, Horeca sau Life style, ne lansăm cu ușurință în proiecte din alte domenii, conexe sau nu. De multe ori, pentru a descoperi, a respecta și a comunica valorile fiecărui business, este nevoie de un efort considerabil, care implică cercetare, documentare și specializare pentru găsirea celor mai potrivite teme de comunicare. Dar, în cele din urmă, asta ne place și știm să facem.

Echipa EDITA
oferă îndrumare, consiliere și idei în toate fazele procesului de comunicare, de la strategia proiectului, până în fazele de implementare și execuție, pentru a găsi o variantă bună de comunicare, care să atingă obiectivul pentru care suntem angajați.

În echipa EDITA (core team și afiliați) avem oameni cu experiență în media, advertising, imagine, grafică, IT, DTP, social media, marketing online, care pot crea și livra cu ușurință o strategie eficientă. Atunci când este nevoie, ne completăm colectivul cu colaboratori specializați pe diverse domenii, în funcție de proiectele pe care le întâlnim, așa încât să putem livra comunicare specializată, de calitate.

Tocmai pentru că suntem oameni de comunicare,
știm că uneori este greu să transmiți doar prin cuvinte adevărata experiență de a lucra împreună. Luați legătura cu noi pentru a ne cunoaște personal și pentru a vedea împreună dacă există buna chimie de care e întotdeauna nevoie.

Până când se vor inventa și alte metode mai bune de contact (noi, momentan, suntem ok cu acestea), ne găsiți la 0724 002 679 (inclusiv whatsapp) sau contact@edita.ro

Dacă nu răspundem imediat, suntem fie cu vreun proiect urgent, fie în orele / zilele libere. Dar revenim asap.

O zi frumoasă,
Tiberiu FUERIU
Managing Director EDITA